Jangan lupa klik HEARTBEAT miera.. toce!!

momo & friends

Saturday, February 12, 2011

Our 8th Anniversary Giveaway by Ratuhatinya

miera join GA!
penganjur : sis lin
nak join klik sini
GA tamat 14 feb 2011


Soalan 1 : Bila tarikh nikah lin and en suami and brape tahun dah kami together as wifey and hubby..? (Hint : date nikah ada dah tertera kat dalam blog ni..)
tarikh nikah sis lin dan incik nik pada :
010203
maka, 2011 adalah tahun ke 8 mereka sebagai suami isteri..
semoga berbahagia hingga ke akhir hayat..;)


Soalan 2 : cerita cinta miera dan boyfie..biasa-biasa je..hehe


perkenalan kami bermula di SK Tok Motong, Besut yang mana miera ditugaskan bekerja kat situ. daus plak tengah wat praktikum.
miera tadek bilik sendiri, so GB cakap pilih nak stay kat pejabat or makmal komputer.
miera pilih makmal komputer.
rasa selesa sket. lagipon miera suka workspace yang luas.sebab boleh sepahkan banyak-banyak barang..hehe

tapi tataula plak yang miera dah teramek port daus lepak bile die tak masuk kelas.
1st time die tengok miera macam terkejutla.
dalam hati mesti bengang je sebab miera da amek port die..hee~
lagipon die tak tulis nama cakap tu tempat die, jadi tempat tu ana yang punyala..^^
miera dulu tak berkenan langsung kat daus.

nampak die sombong. pastu suke cakap n gelak kuat-kuat.suka nyanyi. nasib bek sore sedap.haha!
miera tak pernah ambil tahu pon pasal dia.
tapi budak-budak sekolah yang
banyak bercerita tentang dia. miera pon tataula kenapa.
agaknya, mungkin tuhan dan rencanakan sesuatu untuk miera dan dia..;)

balik sekolah je, budak-budak wajib nek makmal komputer semata-mata nak berborak.cerita pasal cikgu kesayangan dieorang.
pastu citela suka cikgu tu cikgu ni.
miera gelak je.
paham sangat.miera pon dah lalui benda yang sama dulu..hihi

sampaila satu hari daus tegur miera. tanya pasal cd windows. dan dari situ kami makin rapat.
penah sekali die tipu miera cakap umur die dah 25. mati-mati miera percaya. geram betol..pastu sket-sket suka menyakat..

sampaila hari last day die praktikum kat sekolah tu baru die berani mitak no fon miera.
padahal no fon miera memang terang-terang ada kat atas laptop n charger bateri.senang nak nampakla.
sebab dulu ada penah repair laptop, then orang kedai letak sticker atas tu.miera pon malas nak buang.tako
t nanti rosak laptop skins.
dan officially 18 jun 2010, he proposed me as his girlfie
;) ♥♥
walaupun kami jauh, kami tak pernah terputus hubungan.
sehari mesti ada sms atau kol samada dari miera ataupun dia.
dan alhamdulillah, hubungan kami berjalan lancar http://i805.photobucket.com/albums/yy331/momoirobox/clickable%20smilies/face57.jpg
bulan ni dah bulan ke-3 kami tak berjumpa

harapan miera, die jodoh terbaik buat miera dan kami dapat bersatu secepat mungkin..
lawa


i less than three you! comel

miera tag
fafa

3 comments:

Fairuz Fazilah said...

thx comel tag me ;DD hope u menang ;)

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

salam miera..

thanx for joining ya.. :)

semoga ada pjg jodoh adik berdua :)

and hope ade reki mira utk menang! :)

miera momo chan said...

tengkiu sume ^^