Jangan lupa klik HEARTBEAT miera.. toce!!

momo & friends

Tuesday, March 15, 2011

PhotoGeDiks Contest

miera join GA!
penganjur : mummy little monster
nak join klik banner bawah ni



photogediks ku...:11:



ngan cik ann kat pantai bukit keluang februari 2011
setelah bertahun tak jumpe..
sakan betol bergambar aritu..
orang ramai tengok je..
peduli ape dengan orang asal bahagia kan kan..? haha!
agak-agak gediks tak ni?? hee~ :10:

miera tag
http://sha-myheart.blogspot.com/
http://anisahsofiah.blogspot.com/
http://eikieyn.blogspot.com/

GA tamat 150311


nak duit lebih? jom buat duit dengan HEARTBEAT! (:

jangan lupa klik sini sekali..toce!! ^^

Monday, March 14, 2011

ANGPOW untuk sume blogger

miera join GA!
penganjur : Blog Monolog Aku
nak join klik banner bawah ni

GA tamat 150311


nak duit lebih? jom buat duit dengan HEARTBEAT! (:

jangan lupa klik sini sekali..toce!! ^^

Mari Membaca Giveaway

miera join GA!
penganjur : jieda
nak join klik banner bawah ni




GA tamat 150311


nak duit lebih? jom buat duit dengan HEARTBEAT! (:

jangan lupa klik sini sekali..toce!! ^^

Kawaii Handmade Giveaway

anda mencari handmade craft lawa-lawa?
mahu lain dari yang lain?
Kawaii Handmade ada jawapannya
sesuai dengan tagline trendy, fun, colourful, Kawaii Handmade menyediakan pelbagai jenis beg buatan tangan yang unik, cantik dan tidak didapati di mana-mana tempat lain.
bermula dari harga serendah RM 18, produk keluaran Kawaii Handmade ini mampu dimiliki oleh semua
meh-meh kita tengok sebahagian handmade craft Kawaii Handmade ni











nak lagi???
jom terjah blog Kawaii Handmade hari ini juga!
http://www.kawaii-handmade.com


dan sempena pembukaan blog Kawaii Handmade dan pengenalan handamade craftnya, Kawaii Handmade menganjurkan GA buat julung-julung kalinya..
jom ramai-ramai join!
mana tau dapat bergaya dengan beg Kawaii Handmade ni ke? hehe
penganjur : Kawaii Handmade
nak join klik banner bawah ni


miera tag
http://aanie.blogspot.com/
http://polkadots-wen.blogspot.com/
http://princesswhitepink.blogspot.com/
http://syahjehan78.blogspot.com/
http://sophiemokochi.blogspot.com/

GA tamat 150311


nak duit lebih? jom buat duit dengan HEARTBEAT! (:

jangan lupa klik sini sekali..toce!! ^^

Contest Sweet Couple with Sweet Stories

miera join contest!
penganjur : yan saflina
nak join klik banner bawah ni



mohd firdaus md yazid,

11 bulan lalu,
saya tak suka awak.
awak sombong dan suke gelak kuat-kuat!!

10 bulan lalu,
satu hari awak tegur saya.
eh.awak taklah sombong yang macam saya sangkakan
siapa sangka dari usikan dan gurauan bertukar menjadi rindu
terima kasih...
awak banyak buat saya ketawa dan tersenyum

9 bulan lalu,
nasib baikla awak tegur saya kan? :)
kalau tak kite mungkin takkan ada apa yang kita ada harini

9 bulan kemudian,
terima kasih abang kerana melengkapkan perasaan ini
semoga kasih sayang antara kami semakin kuat dari hari ke hari
doaku, semoga menjadi kekasih halal mohd firdaus md yazid
i less than three you!!!



terima kasih kerana menyayangi dan membahagiakan saya..
awak datang dalam hidup saya tepat pada masanya..
doa saya yang baik-baik sahaja untuk kita berdua.. harapan saya, semoga apa yang telah kita dah rancangkan untuk tahun ini dan tahun depan akan jadi kenyataan.. semoga Allah permudahkan perjalanan kita ke arah itu..
i lof u till when when!!!
lawa

miera tag
http://swetiepinky69.blogspot.com/
http://www.liyarnalin.blogspot.com/


nak duit lebih? jom buat duit dengan HEARTBEAT! (:

jangan lupa klik sini sekali..toce!! ^^

Saturday, March 12, 2011

first GA from senangmenang.miezaniera.com

GA spread the love ♥ :)

miera join GA!
penganjur : CIK MANIS
nak join klik banner bawah ni


GA tamat 140311


nak duit lebih? jom buat duit dengan HEARTBEAT! (:

jangan lupa klik sini sekali..toce!! ^^

Contest Teka Duit Syiling

miera join GA!
penganjur : cik maz
nak join klik banner bawah ni


miera pon saving duit lima posen ni
tabung je tak sama...
hehehe..

so, miera teka
RM 120.00

miera tag
http://strawberyloveorange.blogspot.com

contest tamat 130311


nak duit lebih? jom buat duit dengan HEARTBEAT! (:

jangan lupa klik sini sekali..toce!! ^^

CoNtESt "I LOVE PINK"

miera join GA!
penganjur : maizura azwani
nak join klik banner bawah ni


miera pertaruhkan pix ni



miera nak kata suka PINK sangat-sangat tu tadekla...
miera lagi suka kaler purple
tapi tataula kenapa miera tak boleh lari dari PINK
rasanya lagi banyak PINK compare to purple
banyak sangat rasanya
baju banyak
PINK
kereta kaler PINK
langsir bilik kaler PINK
blog pon kaler PINK

miera tag
almy
kierra
naz zara

contest ni tamat pada 130311


nak duit lebih? jom buat duit dengan HEARTBEAT! (:

jangan lupa klik sini sekali..toce!! ^^

Friday, March 11, 2011

Mika Simple Giveaway

miera join GA!
penganjur : mamamika
nak join klik banner bawah ni


SAYA SUKA SINGGAH BLOG MAMAMIKA KERANA
suka tengok mata bundar mika :)

GA tamat 13 mac 2011


nak duit lebih? jom buat duit dengan HEARTBEAT! (:

jangan lupa klik sini sekali..toce!! ^^

Wednesday, March 9, 2011

1st GA Besday My Dear

miera join GA!
penganjur : ummi anum
nak join klik banner bawah ni



miera join GA ni sebab....
nak menang!! yay!! ;)
tanda sokongan kepada penganjur :)
nak meramaikan dan beramas mesra dengan kawan-kawan lawa
nak promote blog..hee~

miera tag
http://mimialya1.blogspot.com/
http://kontestaje.blogspot.com/

GA tamat 130311


nak duit lebih? jom buat duit dengan HEARTBEAT! (:

jangan lupa klik sini sekali..toce!! ^^

haswani samilan: follower giveaway

miera join GA!
penganjur : haswani samilan
nak join klik banner bawah ni

1st GiveAway by AnnaLeeya's Family

miera join GA!
penganjur :
nak join klik banner bawah ni


GA tamat 12 mac 2011


nak duit lebih? jom buat duit dengan HEARTBEAT! (:

jangan lupa klik sini sekali..toce!! ^^


Anakku Comel Giveaway by LittleStoryFromLittleFamily

miera join GA!
penganjur : LittleStoryFromLittleFamily
nak join klik banner bawah ni

https://lh4.googleusercontent.com/-QnNFAkW4RCk/TWuv3-vd0eI/AAAAAAAAE64/AnspKtvyA0k/s1600/ANAKU+COMEL.JPGo

anak sendiri takde lagi..
anak sepupu adela..hehe
( kalau tak valid, its ok :) )


nurin leeyana syamimi binti ruhaifi

miera tag
http://aya-isma.blogspot.com
http://ourdreamsoflife.blogspot.com

GA tamat 120311


nak duit lebih? jom buat duit dengan HEARTBEAT! (:

jangan lupa klik sini sekali..toce!! ^^

Kami BFF Giveaway :)

miera join GA!
penganjur : Nad-LifeIsFun & shaz's blog
nak join klik banner bawah ni



GA tamat 110311



nak duit lebih? jom buat duit dengan HEARTBEAT! (:

jangan lupa klik sini sekali..toce!! ^^

LUCKY DRAW LITTLE CUTE ANIMAL 2011

miera join GA!
penganjur :
nak join klik banner bawah ni



GA tamat 11 mac 2011


nak duit lebih? jom buat duit dengan HEARTBEAT! (:

jangan lupa klik sini sekali..toce!! ^^