Jangan lupa klik HEARTBEAT miera.. toce!!

momo & friends

Thursday, February 24, 2011

i'll be away


salam guys...
miera nak bagitau yang miera akan bercuti sehingga isnin nanti
so kot-kot miera ada menang papela kan..hihi
send to my email ye..
mieramomo@gmail.com
miera akan cuba gak online di sana nanti ;)
bubai...
nak gerak dah... ^^

Nina's 1st GA

miera join GA!
penganjur : nina aman
nak join klik sini

Saya layak memiliki Nina's 1st GA kerana saya dah penuhi syarat-syarat Nina's 1st GA ;)

miera tag
Cik Eliza
Ika
Imah

GA tamat pada 28 feb 2011

Giveaway Saja Suka Februari 2011

miera join GA!
penganjur : TINIDEWI
nak join klik banner bawah ni



GA tamat 28 feb 2011

SAYA NAK HADIAH DARI MOMMY

miera join GA!
penganjur : mommy jue
nak join klik baner bawah ni

Birthday GA

miera join GA!
penganjur : suemiezi
nak join klik sini


GA tamat pada 28 feb 2011

Giveaway: Oh, Hello Dear

me join another GA!
organizer: my owl barn
click here to join


GA neds on 28th feb 2011

Giveaway - Saya Mau Hadiah itu

miera join GA!
penganjur : Adyshariz
nak join klik sini


GA tamat 28 feb 2011

Give Away dari Magrib!

miera join GA!
penganjur : magrib
nak join klik sini



miera tag
http://syakey.blogspot.com/

GA tamat pada 28 feb 2011

BERAPA JUMLAH KAMBING

miera join contest!
penganjur : kasim bulan purnama
nak join klik sini




miera teka bilangan bebiri
15
dan
17


miera tag
http://cantekdihati.blogspot.com/
http://farishahusna92.blogspot.com/
http://strawberry-lynn.blogspot.com/

contest tamat pada 27 feb 2011

1st Give-Away By Deekuntum g

miera join GA!
penganjur : dee
nak join klik sini

Wednesday, February 23, 2011

HandMade By Rina Giveaway

wanna win these gorgeous craft items?



click here to join!
organizer : rina damay

lets checkout the prizes..:)

Winner no.1



Winner No.2

GA ends on 26th feb 2011

23 momo's winnings:Mysunshine Cupcakes Giveaway-Help Rumah Titian Asraful Rohaniah

salam rakyat jelata sekalian..
hihi.. gedik sakan
miera nak cakap...
miera menang lagi!
miera menang Mysunshine Cupcakes Giveaway-Help Rumah Titian Asraful Rohaniah
penganjur : zarina



hadiah die memang buat miera meleleh..
tapi tatau boleh ke tak post
kalau nak tau, kenala terjah blog penganjur tu
dan miera nak mitak tolong kawan-kawan tolong jenguk Rumah Titian Ashraful Rohaniah
ada ramai kawan-kawan kita yang memerlukan perhatian dan pertolongan kita kat sana
dan juga tahiah untuk pemenang-pemenang lain especially kak ery..^^

[update]
dapat purse kaler hitam beautiful dolls printed
macam tau-tau je miera tengah nak p-urse sekarang..
thanks sis!!



UMMI ZAYDA 1ST GIVEAWAY...YAYY~~

miera join GA!
penganjur : Ummi Zayda
nak join klik sini


GA tamat pada 25 feb 2011

coNteSt kaMi pOsE cuMey

miera join contest!
penganjur : amni
nak join klik sini




dengan lafaz bismillahirrahmanirrahim, mudahan miera menang iphone tu...
miera cuba nasib dengan gambar ni..



saya join tentula sebab nak menang iphone :)

miera tag
http://bambam-addicted.blogspot.com/
http://belogmamatomel.blogspot.com/
http://nellythestrange.blogspot.com/
http://faidahmisnan.blogspot.com/

GA tamat 25 feb 2011


CAPTURE THE MOMENT CONTEST.

miera join contest!
penganjur : nur izzatul shazni
nak join klik sini


tepek pix ni.. (:


berseronak di a famosa resort, melaka ;)
ni sume member time join infosys foundation program kat melaka. one day tu, organizer sponsor kitorang pergi bercuti kat a famosa resort. suke sangat. dapat rehatkan otak dan mata daripada ngadap coding je..

miera tag
http://islahnafsina.blogspot.com
http://azatiesayang-contest.blogspot.com
http://hatiberbunga2.blogspot.com

GA tamat pada 25 feb 2011

Awokpenyu.Kidz Giveaway

miera join GA!
penganjur : zurani
nak join klik sini


GA tamat 25 feb 2011

Monday, February 21, 2011

contest saya mahu bergaya!

miera join contest!
penganjur : faeezan yusoff
nak join klik sini



miera ni tak pandai bergaya.
setakat model celup tu bolehla..hehe



saya mahu kekal bergaya sebagai wanita Islam & wanita Melayu :)

cewah...

miera tag
zue
aida radzi

contest tamat pada 23 feb 2011

22 momo's winnings:Fashion Bag Lucky Draw

salam bloggers...
tadi miera dah cerita pasal berita bes yang pertama kan
ni berita bes yang kedua plak.
miera menang consolation prize Fashion Bag Lucky Draw
penganjur : Hana Kirana



wahh..macam tak caye je..
terselit gak miera momo chan ni kat situ..hee~
ni yang dikatakan rezeki
tengkiu so much sis sebab pilih miera sebagai pemenang comel
dan tahniah gak untuk pemenang-pemenang lain :)

[update]
da dapat gift tu..
dapat felt keychain bentuk love kaler pink!
suka sangat-sangat!
pink pulak tu..
tq so much sis! XD


21 momo's winnings:COLOURFUL CONTEST

salam guys..
ade 2 berita bes malam ni
ok.kite pergi berita pertama dulu
miera menang saguhati COLOURFUL CONTEST
yay!!
penganjur: WEIYDAWEINGWAFFA



alamak.
gambar blur plak.
apepon, terima kasih daun keladi.
lain kali buat contest lagi. ^^

[update]
da dapat hadiah dari cik wieyda..
tudung awning kaler coklat...
suke sangat!!
dapat petang tu, esok terus pakai..
tq again sis!


Sunday, February 20, 2011

THE BEST ENTRY OF MA BELLE HISTOIRE CONTEST

oleh kerana dah tak tahan, miera join contest ni.haha!
penganjur : Ma Belle Conway & Notre Belle Histoire
nak join klik banner bawah ni


miera rasa entri ni paling bes....
.
.
.

Inilah resepi Spaghetti Kong Fu den..Korang cubolah..

kalau korang suka makan macam miera ni, entri ni memang menepati citarasa korang.
tunjuk sket..


+

=


hey.hey.tutup mulut tu!

eden mesti cubo buek!!
sonang, sodap dan berkhasiat!
belum rasa lagi tapi da tau sedap.hehe
bijak.bijak.
dapat belajar resipi baru rajin la sikit ke dapur
haha! boleh plak cakap macam tu
alasan semata :p
spaghetti ni antara my western favorite food la lawa
biasa miera buat spaghetti ngan prego tomato atau prego carbonara tu
konon-konon setanding spaghetti di pizza hut
spaghetti kungfu tak penah torai lagi
dan agak sesuatu yang baru dan mesti dicuba ni
lepas cuba ni boleh la heboh kat semua orang
"hey, saya da upgrade skill memasak sekarang..!"
;)


miera nak baca lagi banyak cerita tentang
cik puan hady, mr hady dan zahra macam dalam cerita kami tu. saya tumpang seronok sama baca cerita korang pegi jalan-jalan.bilela nak merasa gak ni cakap kuor asap ni..ngee~
dan
tutorial untuk blog macam ini.sharing is caring :)
dalam blog Notre Belle Histoire


miera cadangkan untuk Notre Belle Histoire
3 column entry
menjimatkan ruang.hehe..xpayah nak skrol banyak-banyak ke bawah
yang lain-lain ok dah. tapi kalo Notre Belle Histoire ada banner macam Ma Belle Conway pon bes gak ;)


da siap sume, jom tengok hadiah!

1st Prize Winner - Perfume For All 8cc x 2 (1 botol untuk wanita, 1 botol untuk lelaki) - worth RM74

2nd Prize Winner - Perfume For All 2cc + Korean Crystal Bracelet - worth RM24






hadiah ditaja oleh

http://geniusbabyonboard.blogspot.com/
http://patiperfume.com


GA tamat pada 22 feb 2011

1st Giveaway Sayangku Faish

miera join GA!
penganjur : sayangku faish
nak join klik sini

http://4.bp.blogspot.com/_GDlTTCbDJ30/TVUL8UEfHwI/AAAAAAAAGVU/vBcdapDJ6y8/s1600/DSC_1015.JPG

miera tag
http://masmurni.blogspot.com/

GA tamat pada 25 feb 2011 pada 1159 malam

me-inside out GiveAway

miera join GA!
penganjur : me - inside out
nak join klik sini



jom ushar hadiah..
hadiah ditaja Zone Bundle ChanteQ & Zone ChanteQ Shoppe

Set 1

Tupperware Valentine Special Tumbler
Koleksi gelang tangan atau rantai dari penaja

Set 2
Tupperware Eco Bottle
Koleksi gelang tangan atau rantai dari penaja

Set 3
Tupperware Fruity Smoothie Collection
Koleksi gelang tangan atau rantai dari penaja

Set 4
Tupperware Fruity Smoothie Collection
Koleksi gelang tangan atau rantai dari penaja

Set 5
Tupperware Mug with Cover
Koleksi gelang tangan atau rantai dari penaja

Set 6
Beauti Control from Tupperware Moisturizing Body Wash
Koleksi gelang tangan atau rantai dari penaja

Set 7
Bathing gloves
Koleksi gelang tangan atau rantai dari penaja

7 Hadiah saguhati
Koleksi gelang tangan atau rantai dari penaja


GA tamat pada 25 feb 2011

The Best Pic in Your Life Contest .

miera join contest!
penganjur : imah zahra
nak join klik sini



untuk kategori perfect picture, sis pertaruhkan gambar ni
sis kat tengah

untuk kategori candid picture, sis pertaruhkan gambar ni
me n axia

untuk kategori smart picture, sis pertaruhkan gambar ni

my great 'momo chan' (:

tag
http://farihanmohamad.blogspot.com/
http://mrsawe.blogspot.com

contest tamat pada 24 feb 2011

:: Be urSelf Contest ::

miera join contest!
penganjur : intan hairani
nak join klik sini



myself...


gambar ni anne dan rini edit.
dieorg curi-curi amek gambar masa miera tengah tido.ciss~
pastu dieorg send kt email miera n wat certa pasal gambar tu.
tergelak-gelak baca
miera dulu suke main fish tycoon.
ala..game yang bela ikan pastu jual
main game tu sampai tertido
tu yang tangan tak beralih kat mouse.hehe
miera upload gambar ni sebab masa kita tido, kita memang jadi diri sendiri.
betol tak?
kalau dah tido tu, mana nak cover-cover dah
macam-macam pesen tido ada.hehe

miera tag
http://hudalululoveyou.blogspot.com/
http://masmurni.blogspot.com/
http://lynieizzaty.blogspot.com/
contest tamat pada 24 feb 2011