Jangan lupa klik HEARTBEAT miera.. toce!!

momo & friends

Sunday, February 20, 2011

THE BEST ENTRY OF MA BELLE HISTOIRE CONTEST

oleh kerana dah tak tahan, miera join contest ni.haha!
penganjur : Ma Belle Conway & Notre Belle Histoire
nak join klik banner bawah ni


miera rasa entri ni paling bes....
.
.
.

Inilah resepi Spaghetti Kong Fu den..Korang cubolah..

kalau korang suka makan macam miera ni, entri ni memang menepati citarasa korang.
tunjuk sket..


+

=


hey.hey.tutup mulut tu!

eden mesti cubo buek!!
sonang, sodap dan berkhasiat!
belum rasa lagi tapi da tau sedap.hehe
bijak.bijak.
dapat belajar resipi baru rajin la sikit ke dapur
haha! boleh plak cakap macam tu
alasan semata :p
spaghetti ni antara my western favorite food la lawa
biasa miera buat spaghetti ngan prego tomato atau prego carbonara tu
konon-konon setanding spaghetti di pizza hut
spaghetti kungfu tak penah torai lagi
dan agak sesuatu yang baru dan mesti dicuba ni
lepas cuba ni boleh la heboh kat semua orang
"hey, saya da upgrade skill memasak sekarang..!"
;)


miera nak baca lagi banyak cerita tentang
cik puan hady, mr hady dan zahra macam dalam cerita kami tu. saya tumpang seronok sama baca cerita korang pegi jalan-jalan.bilela nak merasa gak ni cakap kuor asap ni..ngee~
dan
tutorial untuk blog macam ini.sharing is caring :)
dalam blog Notre Belle Histoire


miera cadangkan untuk Notre Belle Histoire
3 column entry
menjimatkan ruang.hehe..xpayah nak skrol banyak-banyak ke bawah
yang lain-lain ok dah. tapi kalo Notre Belle Histoire ada banner macam Ma Belle Conway pon bes gak ;)


da siap sume, jom tengok hadiah!

1st Prize Winner - Perfume For All 8cc x 2 (1 botol untuk wanita, 1 botol untuk lelaki) - worth RM74

2nd Prize Winner - Perfume For All 2cc + Korean Crystal Bracelet - worth RM24






hadiah ditaja oleh

http://geniusbabyonboard.blogspot.com/
http://patiperfume.com


GA tamat pada 22 feb 2011

2 comments:

n u r k i m a said...

mee spaghetti tu cam hangit je...huhuhuhu~

miera momo chan said...

die gaul ngan telur tu dear.maybe sebab tu nampak macam tu ;)