Jangan lupa klik HEARTBEAT miera.. toce!!

momo & friends

Wednesday, February 9, 2011

kak yong GA 3rd blog besday

anda berminat untuk cantikkan blog?
nah, ini peluangnya
jom join GA ni!
penganjur : kak yong
nak join klik banner bawah ni


meh ushar kategori hadiah...

1. blog make-over 1 : 2@3 column + template background + header + footer banner + susunatur widget + watermark + signature

2. header + footer banner + watermark + signature

3. header + watermark

4. header + signature


pilihan miera makeover no 1
blog pilihan
http://momoplayground.blogspot.com/

snapshot sket blog miera yang kusam ni..aigoo~

snapshot 1


snapshot 2


snapshot 3


snapshot 4

sebab apa blog momoplayground perlu dimakeover?

konsep asal momoplayground adalah bermain dengan warna dan ceria bertepatan dengan word 'playground' tu dan juga something yang comel-comel gitu tapi takla terlalu over kecomelannya..yela, kalo sebut pasal playground mestilah terlintas taman permainan yang cantik dan kalerful. TAPI kalo tengok blog momoplayground ni macam dah lari konsep je...miera pilih layout kaler hitam ni kononnya nak nampakkan ia sesuatu misteri yang ade WOW tapi hakikatnya habuk pon tara..dahla kusam je macam gua kelam...hehe..dengan kuasa yang kak yong ade, miera harap kak yong dapat bantu miera makeupkan balik blog miera ni kepada konsep asalnya


GA tamat pada 11 feb 2011

2 comments:

kakyong said...

salam miera,

maaf, tertinggal pulak n3 mira ni.. kakyong dah update dlm senarai..

hmm, kakyong dah tgk blog tu... hitam ni kalo gandingkan dengan warna yg ceria, boleh jadi ceria.. cth hitam+ungu, hitam+biru, hitam+kuning... ;)

tunggu apa kata juri ya... gud luck..

Ummi Hanie said...

salam miera ,
gudluck ye...;)