Jangan lupa klik HEARTBEAT miera.. toce!!

momo & friends

Friday, December 3, 2010

03 Momo's Winnings : Giveaway 13 Nov - 28 Nov 2010

miera menang hadiah saguhati dan mystery gift untuk Giveaway 13 Nov - 28 Nov 2010
penganjur : ekinashikin

Giveaway 13 Nov - 28 Nov 2010



yang ni untuk mystery gift :)


miera da dapat hadiah tu
instant drink powder ngan gelang manik
kaler pepel plak tu.
my fav!! ^^


Thursday, December 2, 2010

Tuesday, November 30, 2010

01 Momo's Winnings : GA Budak Johor

GA budak johor dah pon tamat dengan jayanya pada 30 nov 2010 tepat jam 12 tengah malam tadi...
penganjur : Budak Johor
malas nak cakap panjang...so kite tengok hasilnya...^^


keputusannya adalah saya dah pon klik le blog budak johor sebanyak 11809 kali...
yang membawa kepada 1st runner up...
kemenangan yang pertama sejak join GA
yeah!!


gedik mak enon

gigih btol klik ke blog ni..
semata-mata nak menang...haha!
everytime wajib bukak blog budak johor ni...
saya setat join GA ni pada 20 nov 2010 yang mana GA ni bermula pada 15 nov 2010
target saya 15000 klik
tapi sebab malam tadi ngantok sangat...
mata terkelip-kelip
lagipon tak daya nak mengejar yang no 1...
dia dah jauh sangat...

macam-macam halangan ade sepanjang join GA ni...
line internet tadek...
tadek letrik...
dan..
disebabkan terlampau ghairah mengklik blog ni, sampai lappy pon demam-demam
cian ye terpaksa wat keje..hee~
demam yok-yok je...
hee~

dan miera da dapat cash money RM30
suke!!

tahniahla untuk semua pemenang...^^
semoga blog budak johor dapat buat contest yang bes-bes lagi ;)



p/s : sorila budak johor...dah ranap blog awak kami kerjakan! hohohoho!!