Jangan lupa klik HEARTBEAT miera.. toce!!

momo & friends

Friday, February 11, 2011

Giveaway 1001 Followers Mah@mahu

jom join contest dan menang hadiah!
penganjur : agent iklan anda
nak join klik banner bawah ni


mari rapat-rapat!
jom berkenalan dengan penganjur dan pensponser hadiah(betol ke ayat pensponser? hehe)


edit 6
mah@mahu aka mady
penganjur GA
blog : http://mahamahu.blogspot.com/
banyak info kat blog mady ni...sape-sape berminat nak iklankan produk atau blog mereka, bolehla kontek empunya blog...mmm...sedang mencari calon isteri barangkali..opps..gurau2 je noo~ :p


aizoul
pensponser hadiah kontes
blog : http://aizoul.blogspot.com
sawan kamera..eh bukan miera cakap..aizoul sendiri yang cakap ni..:p
kreatif dan pengemas orangnye..tertarik dengan DIY bilik die tu...salute la lu bro..susah nak jumpe lelaki yang pentingkan benda-benda macam ni..


apa yang miera stadi tentang mereka berdua ni...

menjadikan blog sebagai tempat berkongsi maklumat yang mana aizoul ni lebih banyak bercerita tentang tempat yang dia lawati sekaligus dapat promosi tempat-tempat tersebut. juga bercerita tentang pekerjaan dan lifenya . blog mady plak lebih kepada mempromosikan produk, pengiklanan serta bercerita tentang isu-isu semasa.

lagi blog dieorang ni cepat je loading..best2...i loike!

kedua-duanya berjantina laki-laki..hehe

berumur 27 tahun plus2..

laa...housemate rupenye laki-laki ini

memang berjodoh dieorang ni..asal dari temerloh..entah-entah sekampung kot?


eh..banyak betol kebetolan korang kan? ^^


jom ushar hadiah plak

Tempat pertama : Wang tunai RM30 + barangan
Tempat kedua : Wang tunai RM20 + barangan
Tempat Ketiga : Wang Tunai RM10 + barangan
2 hadiah Saguhati : Barangan


GA tamat pada 12 feb 2011

2 comments:

MahaMahu said...

Amboi besarnya gambar huhuh but thanks sudi joint dan telah layak untuk menyertai. Thanks...

miera momo chan said...

haha....da resize..sori2 ;)