Jangan lupa klik HEARTBEAT miera.. toce!!

momo & friends

Monday, March 7, 2011

LoveForever Contest

miera join GA!
penganjur : honey
nak join klik banner bawah ni

since nama contest ni LoveForever Contest,
miera pilih daus cos he's my LoveForever comel

bahagian muka daus yang miera paling suka?
semua suka..tadek satu pon miera tak suka...
sayang katakan..ngee~
bila bertentang mata dengan dia, berdebar-debar! http://i561.photobucket.com/albums/ss52/angelicxmelody/Babydoll%20Smilies/20090613021921.gif
bila lihat dia tersenyum..dushh! jatuh cinta lagi...lawa
daus pernah cakap anak kami esok-esok mesti hidung mancung. pasal ibu abah dia hidung mancung..hehe

kenangan paling indah
banyak sangat.
tapi kenangan yang satu ni, kalo boleh miera nak ulang kembali..
sebab perasaan tu lain sangat-sangat
hepi, terharu, sayu...
time tu miera konvo. and miera harap sangat dia dapat datang.
tapi dia da mitak maaf awal-awal sebab tak dapat datang.
miera memang harap ada miracle.
manala tau last-last minute dia dapat datang.
jeles tengok member-member lain pakwe dieorang datang..
sekali dia kol cakap dia datang esok hari.
dari besut to bahu pahat.
tak disangka-sangka.
excited gile!!
kadang-kadang benda baik datang di saat tidak dijangka kan? ;)


kenangan paling sukar
terpaksa berjauhan dengan daus. dah 4 bulan tak jumpa..
bila jauh ni, banyak kali kami diuji..
biasanya sebab masa dan perhatian.
yang besnye, kalau gaduh tak lama. kami akan terus bincang dan luahkan isi hati dan pendapat masing-masing
bila berjauhan ni, baik miera atau daus, kami lebih menghargai n memahami antara satu sama lain :)

i less than three u !!



last sekali miera tag
http://mybluewriting.blogspot.com/
http://miszlullaby.blogspot.com/
http://faidahmisnan.blogspot.com/

contest ni tamat 8 mac 2011


nak duit lebih? jom buat duit dengan HEARTBEAT! (:

jangan lupa klik sini sekali..toce!! ^^

4 comments:

miszlullaby said...

thanx for tagging darling =)

miera momo chan said...

welcome dear ;)

faidah misnan said...

thanks miera tag fai,...
=)..
semoga berjaya k...

miera momo chan said...

tq dear! ^^