Jangan lupa klik HEARTBEAT miera.. toce!!

momo & friends

Friday, January 21, 2011

GA saya nak phone casing

helo guys
miera join GA ni
penganjur : therosputih
nak join klik sini


saya nak phone casing kerana...
ia pink serasi dengan jiwa saya yang ceria! mula-mula tengok, "wow! pink stuff!! i loike! ^^ " design dia sangat comel dan kiut. handmade lagi. macam stokin baby je..:p dengan bunga seketul tu, simple tapi sangat nice. dapat phone casing ni, bolehla show off kat member-member. kompem menangis dieorang tengok nanti.haha!

finally miera tag
aten
yalla
zue

GA berakhir pada 13 feb 2011
gud luck!

6 comments:

Fatin a.k.a. Aten said...

dear thanks tag aten.. nanti ada masa aten join yer~

z.u.n.a.i.d.a said...

thanks tag zue..nti zue join!

miera momo chan said...

welkam ;)

yalla said...

thank u tag..:)
xnak join la..sbb pink..haha..

miera momo chan said...

@yalla: boleh request kaler len dear ;)

therosputih said...

udah diterjah...time kasih ye...oh ya, yang berminat nak join, jangan bimbang...boleh request warna apa yang nak...FOC...