Jangan lupa klik HEARTBEAT miera.. toce!!

momo & friends

Monday, January 31, 2011

CONTEST : I LOVE MY SELF !

mera join GA!
penganjur : ainia
nak join klik sini
contest tamat pada 31 jan 2011

contest

ni bestfren saya!
introducing u cik azyan yusra atau lebih tersohor dengan nama tempe
mat saleh tu bukan ye.hehe
pix ni taken last year in melaka.
konon-konon cuti-cuti malaysia..heheh


miera setat kenal yan taun lepas. bulan mei macam tu. masa join infosys course in melaka.yan ni dak satu umah ngan miera.tapi die masuk lambat sket sebab settlekan fyp n viva kat u.yan ni pandai, bijak, terer dan seumpamanya dalam programming.sifu la ni.

who is she? she's my BFF! we complete each other ^^
die baik, komited, rajin, sangat lucu, suke gelak kuat-kuat dan paling lucu dengar bunyi dia gelak, kalo die da stat suke lagu tu, die akan ulang banyak-banyak kali dengan kuat, die sempoi.tak pedulikan orang.die suke makan.suka jalan-jalan n shopping.die pendengar setia.die bahu saya.die motivator saya.dan juga sumber jawapan saya..hehe ;)
oh. banyak lagi yang saya nak cerita tentang dia. (i wish u read this yan)
dengan ini saya ingin menyatakan

SAYA SAYANG AWAK CIK AZYAN YUSRA

miera tag
eyqa
bajihah
teha

4 comments:

eyqahaziqah said...

ehh2 thanks tag :D

Bahijah~ said...

thanks tag..pi da join aser..xingt biler..
tapi kan,,..name kiter clap ah..
bukan bajihah..hahaha..
pi bahijah...kua3x...

miera momo chan said...

welkam... bahijah eh? haha! sowi2 dear...:p

cekkeya said...

waaaaaaaaa, aku terharu momoooooooo ;) baru terbaca sebab saja2 cari nama aku kat google, then redirect kat page kooooo ;) ahhahaha

mesti ko tak menang contest nih kan? kan kan? ahhaha

jap, nak tarik nafas dan ambik tisu lap mata ;) muahahaha